beauty

Kneipp Cheryy Blossom lijn

img_7533_edited_edited

Kneip heeft onlangs een nieuwe lijn uitgebracht, namelijk “Cheryy Blossom”. De lijn belooft je huid te voeden en te beschermen tegen uitdroging. Klinkt perfect toch met dit weer? Ik probeerde de handcrème en spray body lotion en ik vertel jullie graag mijn ervaring. Meer weten? Lees gezellig verder!

Kneipp Cherry Blossom Handcrème €6,49

img_7539_edited

Met dit koude en vriezende weer is een handcrème zeer welkom! Mijn huid, maar vooral mijn handen, drogen extreem snel uit. Een goede voedende handcrème is daarom echt een must voor mij.

IMG_7543_edited.jpg

De handcrème heeft een fijne structuur die niet te licht is maar ook weer niet te dik. De handcrème trekt snel in de huid wat ik erg fijn vind. De geur is erg subtiel en lichtzoet. Na gebruik blijft de geur licht aanwezig. Mijn handen voelen direct na gebruik zacht aan, maar op de lange termijn voedt deze handcrème mijn handen niet voldoende. Mijn handen blijven droog aanvoelen. Nu heb ik wel een erg extreem droge huid, maar de handcrème belooft de huid te voeden en te beschermen tegen uitdroging en dat doet hij helaas niet voor mij.

Kneipp Cherry Blossom Body Lotion Spray €9,99

IMG_7550_edited.jpg

En dan een product waar ik een groot fan van ben. De body lotion spray. Lekker snel opsprayen, insmeren en je bent ready to go! Ook de body lotion heeft een subtiele lichtzoete geur.

IMG_7554_edited.jpg

De bodylotion heeft een lichte structuur waardoor hij enorm snel intrekt. Ook nu met het koude weer laat hij mijn huid zacht en verzorgd aanvoelen.

IMG_7560_edited.jpg

Ik vind de nieuwe geur echt heerlijk! Een niet al te aanwezige geur maar toch blijf je hem ruiken. Helaas werkt de handcrème niet voor mij, maar de body lotion blijf ik nog lekker smeren met dit weer!

Heb jij de nieuwe lijn al geprobeerd?

Deze producten heb ik ontvangen ter review*

Een gedachte over “Kneipp Cheryy Blossom lijn”

  1. Dit is echt een review waarbij je iets meer komt te weten over het product. Echt heel erg fijn, ik weet al meteen wat ik binnenkort ga kopen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s