beauty

Dermasence Tonic+Mousse

 

IMG_7565_edited_edited

Dermasence is een merk dat door dermatologen is ontwikkeld. Daarom heeft Dermasence veel verschillende producten in het assortiment voor allerlei verschillende huidtypes/huidproblemen. Onlangs ontving ik de mousse en tonic die eigenlijk bij elk huidtype passen. Ik vind het heel fijn dat de producten voor elk huidtype bedoeld zijn aangezien mijn huid elk seizoen veranderd. Zo kan ik altijd dezelfde huidverzorgingsproducten blijven gebruiken. Ben jij nou benieuwd geworden naar de producten óf ben je opzoek naar geschikte producten voor jouw huid? Lees dan gezellig verder, want ik vertel je alles over de producten in dit artikel!

Dermasence Mousse €14,20

IMG_7591_edited

De Dermasence mousse zou makkelijk in gebruik zijn, de poriën doen reinigen, het uiterlijk van je huid verfijnen en ontstekingsremmend zijn. Toen ik dat in het persbericht las, klonk het echt als een perfecte reiniger voor mijn gezicht, omdat ik zelf over het algemeen een gecombineerde/vette huid heb. Ook heb ik van mijzelf best grote poriën dus ik was heel benieuwd of ik echt verschil zou zien.

IMG_7578_edited

De mousse is een poriën reinigend product, wat niet alleen fijn is voor de vette huid, máár ook voor een normale of droge huid aangezien je je huid zo diep mogelijk moet proberen te reinigen. Ook belooft de mousse je huid te ontdoen van al het overtollige vet, wat een pluspunt is voor alle vette/onzuivere huidjes onder ons.

IMG_7571_edited

De mousse zelf heeft een lichte textuur en ruikt erg lekker. Ik gebruik de mousse twee keer per dag: in de ochtend en in de avond om je huid optimaal te verzorgen. Ik gebruik altijd 2 pompjes en dat is genoeg om mijn gezicht en hals te reinigen. Na gebruik voelt mijn huid schoon en zacht aan.

Ik vind de mousse erg fijn in gebruik omdat ik echt het gevoel heb dat mijn huid goed wordt gereinigd en dat mijn huid na gebruik lekker fris en schoon aanvoelt. Sinds ik de mousse in gebruik heb (nu 5 weken) zijn mijn poriën niet veel kleiner geworden, wat ik wel had gehoopt. Verder is de mousse echt een topper en raadt ik hem aan iedereen aan!

Dermasence Tonic €13,30

IMG_7596_edited

Nadat de huid is gereinigd, heeft de huid een goede afsluiting nodig die de poriën weer sluit en de huid hydrateert. De tonic werkt ontstekingsremmend, verzachtend, verfrissend en sluit je huidverzorgingsroutine af.

IMG_7581_edited.jpg

Een tonic is er voor bedoeld je reinigingsroutine af te sluiten en je huid voor te bereiden op verdere verzorging zoals een nachtcrème. Deze tonic van Dermasence bevat alcohol wat eigenlijk niet goed is voor de huid. Dermasence zegt dat er een kleine hoeveelheid inzit waardoor de tonic erg mild voor de huid zou moeten zijn, maar de alcohol staat wel als tweede op de ingrediëntenlijst dus ik weet niet zo goed wat ik moet geloven. Ondanks dat er alcohol in de tonic zit, heb ik geen last van een droge of trekkerige huid na gebruik.

Ik gebruik de tonic s’ avonds nadat ik mijn make-up er af heb gehaald en mijn gezicht heb gereinigd. De tonic zelf ruikt erg neutraal. Na gebruik voelt mijn huid lekker fris aan.

IMG_7587_edited.jpg

Mijn eerste ervaring met Dermasence is verrassend goed. De mousse werkt fijn voor mijn huid en de tonic past goed bij de mousse. Ondanks ik nog wel een beetje sceptisch ben voor de alcohol in de tonic, vind ik het wel een fijn product. Ik ben erg enthousiast en ben heel benieuwd naar de andere producten van Dermasence!

Ben jij al bekend met Dermasence?

Deze producten heb ik ontvangen ter review*

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s