beauty

Make up factory “Summer Glow” collectie

IMG_8034_edited

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat overal  de zomer collecties weer in de winkels liggen. Zo ook de Make up factory “Summer Glow ” collectie. De perfecte producten om er fris en zomers uit te zien. Ik probeerde de producten uit en ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Metallic eyeshadow “28 Heat” €13,95

IMG_7921_edited.jpgAls eerste ontving ik deze mooie rode oogschaduw in de kleur “28 Heat”. En het is niet zomaar een oogschaduw, het is een metallic eyeshadow. De oogschaduw zorgt er voor dat je een mooie intense glans op je oogleden tovert.

Metallic eyeshadow “37 Reflecting Granite” €13,95

IMG_7926_edited.jpgIk ontving nog een tweede oogschaduw, ook een metallic eyeshadow, in de kleur “37 Reflecting Granite”. Het is een grijze/ zilveren oogschaduw die eigenlijk iedereen wel mooi staat.

Bronzer “10 Sand Dune” €24,50

IMG_7936_edited.jpgEn dan natuurlijk een bronzer! Wie wilt er nou niet een lekker bruin tintje in de zomer? Ik in ieder geval wel, alleen word ik met mijn bleke huidje altijd zo rood als een garnaal. Niet echt iets wat je graag wilt, maar met een bronzer kun je alsnog een “tan” op je gezicht toveren. Ik heb de bronzer in de kleur “10 Sand Dune” ontvangen. IMG_7995_edited.jpgErg handig is dat er onder de bronzer ruimte is om een make-up kwastje/ sponsje te stoppen en er een spiegeltje in zit. Ideaal voor onderweg!

IMG_7943_edited.jpgVan links naar rechts: Bronzer, “28 Heat” oogschaduw nat, “28 Heat” oogschaduw droog, “37 Reflecting Granite” nat, “37 Reflecting Granite”droog.

Wauw! De swatches zien er al veel belovend uit. De bronzer lijkt de perfecte kleur voor mijn huidskleur (Thank god, eindelijk een goede kleur!). De oogschaduws zien er heel intens uit. Ik heb de oogschaduws nat gemaakt met een fixing spray zodat de kleuren nog meer naar voren komen en er een echte metallic glans tevoorschijn komt. Alle poeders voelen zacht aan, alleen de bronzer is een klein beetje poederig, dus pas op als je er met je kwast overheen gaat. IMG_7975_edited“28 Heat”

En dan is het tijd voor de looks! Ik moet eerlijk bekennen dat ik verre weg van een expert ben in ooglooks maken, maar ik vind het wel heel erg leuk om te doen.

In deze look heb ik de oogschaduw “28 Heat” op het bewegend ooglid aangebracht. Ik heb totaal geen last van fall out gehad en het poeder brengt gemakkelijk aan. Of er echt sprake is van een intense glans? Nee, maar als het licht op je oog valt zie je wel overal kleine glittertjes wat ik erg mooi vind vooral in de zomer wanneer de zon schijnt! IMG_7955_edited“37 Reflecting Granite”

In deze look heb ik de oogschaduw “37 Reflecting Granite” aangebracht op het bewegend ooglid. Ook heb ik bij dit poeder geen last van fall out gehad. Op het oog vind ik de oogschaduw meer naar het blauw neigen dan naar grijs/zilver. Dit ligt misschien ook een beetje in wat voor licht je staat, dus het lijkt haast wel een beetje op een duochrome oogschaduw. In tegenstelling tot “28 Heat” is er bij deze oogschaduw wel degelijk sprake van een intense glans. IMG_7988_edited_edited_edited.jpg“10 Sand Dune”

En dan de bronzer. Jaaaa hier ben ik echt fan van geworden! Het is totaal geen oranje poeder, dus je lijkt niet gelijk op een wortel. Zoals ik al eerder zei is de poeder wel een beetje poederig, dus daar moet je mee oppassen. Verder blend de bronzer perfect in de huid en is het precies de goede kleur voor mijn huid, dus mocht je net zoals ik een lichte huid hebben, dan kan ik deze bronzer zeker aanraden!

IMG_7920_edited.jpg

Ik ben echt heel erg te spreken over de nieuwe Summer Glow collectie van Make up factory! De oogschaduws zijn heel goed gepigmenteerd, hebben geen fall out en brengen gemakkelijk aan. De bronzer is gewoon perfect voor mijn huidskleur dus daar ben ik enorm blij mee, en hij blend ook nog eens mooi in, wat wil je nog meer? Dit is de eerste keer dat ik producten van Make up factory heb geprobeerd, en ik ben zeker benieuwd geworden naar de andere producten in hun assortiment!

Heb jij al eens wat van Make up factory gebruikt?

Make up factory is verkijgbaar bij Etos, Dio en Da. De Summer Glow collectie is vanaf 1 mei te koop.

Deze producten heb ik ontvangen ter review*

2 gedachten over “Make up factory “Summer Glow” collectie”

  1. Wat een leuke producten! Ik heb dezelfde bronzer en oogschaduw (Heat) als jou. Blijkbaar ben ik zo blond dat het mij nog totaal niet is opgevallen dat die bronzer een opbergruimte heeft terwijl ik hem al meerdere keren nu gebruikt heb.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s