beauty

Dermasence Face Peeling + Cream soft

IMG_7869_edited

Ik probeerde al eerder producten van Dermasence en die zijn mij erg goed bevallen. Toen ik de vraag kreeg of ik de nieuwe gezichtspeeling en gezichtscrème wilde testen, hoefde ik niet lang na te denken. De producten laten je afscheid nemen van je winterhuidje en bezorgen je een frisse huid die helemaal ready is voor de lente! Benieuwd? Lees gezellig verder…

Dermasence Face Peeling €16,00IMG_7872_edited

Hét nummer één product om je een frisse en gezonde huid te bezorgen, is toch wel een gezichtspeeling. Een peeling zorgt ervoor dat je dode huidcellen voorzichtig verwijderd worden en tovert een nieuwe huidlaag tevoorschijn. De Dermasence face peeling werkt effectief voor een onzuivere/vette huid. Wat ik persoonlijk heel goed vind, is dat deze peeling geen microplastic bevat, maar alleen bolletjes van natuurlijke oorsprong.

De ingrediëntenlijst ziet er goed uit, het enige wat wat minder goed is voor de huid is parfum, maar die staat als laatste op de lijst dus dat is niet zo heel schadelijk.

IMG_7891_edited.jpg

De peeling heeft een fijne vloeibare substantie. Een peeling kun je het best in ronddraaiende bewegingen op het gezicht gebruiken, dat werkt het effectiefst. Ik gebruik een peeling het liefst onder de douche, wanneer je huid al wat langer onder warm water heeft gestaan, gaan de poriën open en zo kun je je de huid het beste schoonmaken/peelen.

Na het gebruik van de peeling voelt mijn huid prettig en schoon aan, eigenlijk alles wat je van een peeling verwacht. De geur is erg neutraal, wat ik geen probleem vind. De bolletjes in de peeling zijn niet scherp en voor mijn gevoel doen ze goed hun werk op mijn huid.

Dermasence Cream Soft €15,70

IMG_7878_edited

Na het peelen van de huid, wil je natuurlijk de huid goed verzorgen met een crème. De Dermasence cream soft is een gelcrème waardoor het snel in de huid trekt en het geen al te dikke crème is. Perfect voor het warmere weer wat er aan zit te komen! De crème moet zorgen voor een matterend effect wat ideaal is voor de gemengde/vette huid.

Ook bij de crème ziet de ingrediëntenlijst er goed uit, alleen helemaal aan het einde van de lijst staat er ook weer parfum.

IMG_7881_edited.jpg

De crème heeft dus een gel structuur waardoor het snel in de huid trekt en erg licht is van substantie. De crème bevat salicylzuur wat een desinfecterende werking heeft op de huid, wat goed is voor de onzuivere huid. Ondanks dat het een lichte crème is, heeft het wel voedende eigenschappen waardoor je huid zacht aanvoelt na gebruik. Een klein minpuntje is dat mijn huid niet erg mat is na het gebruiken van de crème, helaas.

IMG_7889_edited.jpg

Yessss! Ook deze keer heeft Dermasence mij niet teleur gesteld. De producten doen wat ze beloven, alleen bij de crème heb ik na gebruik geen mat gezicht. Desondanks heeft Dermasence echt mijn skincare “hart” verovert met hun fantastische producten. Ik ben absoluut fan!

Gebruik jij producten van Dermasence?

Deze producten heb ik ontvangen ter review*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s