beauty

Sans Soucis Daily Defense Concealer+DD cream

IMG_8192_edited.jpg

Er komen weer mooie lente dagen aan en dat betekent dat je je huid weer moet gaan beschermen tegen de zon. De Sans Soucis Daily Defense producten zorgen ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de besherming van je huid én dat je huid er mooi egaal en fris uitziet. Klinkt goed hè? Ik heb de producten getest, dus lees snel verder!

Sans Soucis Daily Defense Concealer “Light” €21,00IMG_8124_edited.jpg

De concealer bevat abrikozenpitolie en vitamine C waardoor het verzorgende eigenschappen heeft én zorgt voor een frisse oogopslag. De concealer camoufleert oneffenheden en wallen onder de ogen (waar ik de laatste tijd erg last van heb). Ook bevat de concealer SPF 10 zodat de huid onder je ogen ook beschermt wordt tegen de zon.

IMG_8120_edited.jpg

De ingrediëntenlijst

IMG_8155_edited

Wat mij meteen opviel toen ik de concealer voor het eerst ging gebruiken was dat hij erg “waterig” was. Waarschijnlijk komt dat door de abrikozenpitolie. Ik vind dat verder in gebruik geen enkel probleem, maar ik had nog nooit zo’n vloeibare concealer gebruikt dus het was wel even wennen.

IMG_8142_edited

De concealer heeft een roll-on applicator, waardoor het product makkelijk aangebracht kan worden. Ik had nog niet eerder zo’n applicator gebruikt, maar tijdens het aanbrengen was het erg verkoelend wat ik erg fijn aan vond voelen.

IMG_8157_edited

Geen concealer

IMG_8161_edited.jpg

Concealer onder het oog

Het verschil is echt heel duidelijk te zien. De oogopslag is gelijk een stuk frisser, wat ik erg mooi vind. Zoals je bij de before foto kan zien had ik best wel donkere kringen onder mijn ogen, maar na het gebruik van de concealer zijn die helemaal verdwenen. Ik ben echt heel erg enthousiast over het effect van de concealer! Hij doet wat hij beloofd, trekt niet in de lijntjes en voelt fijn aan op de huid.

Sans Soucis Daily Defense DD cream “Light” €25,95IMG_8134_edited.jpg

Een DD cream, ik had er nog nooit van gehoord, maar ik was wel erg benieuwd wat het inhield. Een DD cream is een mix van de BB en CC creams die we allemaal waarschijnlijk wel kennen. De DD cream bundelt de eigenschappen van BB en CC creams samen en daarnaast heeft het krachtige antioxidanten die zorgen voor een gezonde en jonge huid. Verder bevat de crème SPF 25, wat ik echt top vind! Zo ben je altijd beschermt tegen de zon.

IMG_8117_edited

De ingrediëntenlijst

IMG_8136_edited

Het product wat uit de tube komt, is haast wit met kleine stipjes erin (onderste swatch op de foto). Ik was eerst heel verbaasd want ook dit had ik nog niet eerder gezien. Nadat je het product uitsmeert komt er een kleur tevoorschijn (bovenste swatch op de foto).

IMG_8174_edited.jpg

Zonder DD cream

IMG_8179_edited_edited.jpg

Met DD cream

Waar ik al een klein beetje bang voor was, was dat de crème te donker zou zijn, en helaas is dat ook het geval. Op de foto is het misschien niet heel goed te zien, maar in het echt was ik net een wortel. Ondanks dat het niet de goede kleur is voor mij, zorgt de DD cream wel voor een mooi egaal effect en zijn mijn oneffenheden minder zichtbaar. De crème heeft een lichte dekking waardoor mijn sproetjes er nog doorheen komen. Zelf vind ik dat alleen maar mooi, omdat het anders snel een “masker-effect” lijkt.

IMG_8108_edited

Sans Soucis, een merk wat ik nog nooit eerder had gebruikt heeft mij toch wel positief verrast. De producten doen goed hun werk en komen na wat ze beloven te doen. In dit artikel stond ik voor veel nieuwe verrassingen aangezien ik veel nog niet eerder had gebruikt of van had gehoord, maar dat vind ik alleen maar leuk. Ik ben heel benieuwd geworden naar andere producten van Sans Soucis.

Zou jij de Daily Defense producten willen gebruiken?

De Sans Soucis producten zijn online te koop:

Sans Soucis DD cream

Sans Soucis concealer

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s