beauty

Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume Mascara+Fluid Velvet Mat Lipstick

IMG_8378_edited

Een vollere oogopslag en mooie gekleurde lippen, wie wilt dat nou niet? Met de Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume Mascara creëer je volumineuze, verlengde, gekrulde én gehydrateerde wimpers. Wow, dat is nogal wat. Ik ben benieuwd of hij dat allemaal waar maakt. En de Deborah Milano Fluid Velvet Mat Lipstick beloofd dekkend te zijn en dat de lippen goed gehydrateerd, zacht en fluweelachtig glad aanvoelen. Ik ben in ieder geval benieuwd of de producten hun beloftes nakomen. Jij ook? Lees dan snel verder!

Deborah Milano 24Ore Instant Maxi Volume Mascara €11,95 IMG_8392_edited

Deborah Milano is een Italiaans make-up merk. Italië is hét land van design en de nieuwste trends. Met make-up producten die in Italië zijn ontwikkeld zit je dus altijd goed. De make-up van Deborah Milano is bovendien hypoallergeen waardoor iedereen de producten kan gebruiken.

IMG_8426_edited

Ik gebruik normaal de Benefit Roller lash mascara, een fijn product die ik al meerder keren opnieuw heb gekocht. Als je de Roller lash mascara ook eens hebt gebruikt, weet je hoe dat borsteltje er uit ziet. Erg smal, van siliconen en gemakkelijk in gebruik. Het borsteltje van deze mascara is totaal het tegenovergestelde! Groot, heeft haartjes en in het begin moest ik echt even wennen… Het was vooral heel veel knoeien. Maar na de mascara een aantal keer gebruikt te hebben werd ik er al beter in.

IMG_8442_edited

Oeh! Het effect van de mascara vind ik erg mooi. Je wimpers krijgen zeker meer volume, worden intens zwart gekleurd en er komt een mooie krul in. I like!! De mascara beloofd ook gehydrateerde wimpers te geven. Nu weet ik zelf niet zo goed wat ik me daar bij moet voorstellen, maar ik kan je in ieder geval vertellen dat de mascara niet brokkelt, ook niet na een hele dag dragen.

Een klein aandachtspuntje, je krijgt al snel spinnenpoten met deze mascara, dus let daar wel even op tijdens het gebruik. Verder komt de mascara al zijn beloftes na en vind ik het echt een top product!

Deborah Milano Fluid Velvet Mat Lipstick €9,95 “8 classy mauve”

IMG_8348_edited

Ik heb de lipstick in de kleur “8 classy mauve” ontvangen. Nou vind ik het niet echt een mauve tint, eerder een normaal roze kleurtje.

IMG_8396_edited.jpg

De swatch ziet er goed uit. De lipstick is heel smooth en ook erg dekkend. Ik heb de swatch in één veeg gemaakt.

IMG_8451_edited_edited.jpg

Echt een mooi kleurtje voor de zomer! De lipstick brengt gemakkelijk aan, is erg dekkend en mijn lippen voelen niet droog aan. Een matte lipstick blijft altijd wat langer zitten dan een normale lipstick, zo ook deze, maar na een maaltijd is het wel nodig om hem een beetje bij te werken. Bijwerken is geen probleem en daarna ziet de lipstick er nog steeds mooi uit en brokkelt niet af.

IMG_8444_edited.jpg

De look met de producten

IMG_8331_edited.jpg

Wauw wauw wauw, Deborah Milano heeft mijn beautyhart verovert. De producten komen na wat ze beloven en zijn ook nog eens redelijk betaalbaar. De vormgeving is dan wel niet zo bijzonder, maar het gaat natuurlijk om de producten, en die zijn ontzettend goed! Ik ben in ieder geval fan. Jij ook?

Deborah Milano is o.a te koop bij Da, Dio en Douglas.

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s