beauty

Etos Summer fixing sprays Watermelon+Cucumber

IMG_8726_edited

Etos komt deze zomer met drie nieuwe fixing sprays in de geuren: Watermelon, Coconut en Cucumber. Ik nam de geuren Watermelon en Cucumber mee naar huis om te testen. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Etos Summer fixing spray Watermelon 50ml €4,99IMG_8737_edited

Zoals ik al vertelde komt Etos deze zomer met drie fruity fixing sprays. Alle drie de geuren zijn typische zomer geuren, lekker fris en zoet. De vormgeving is niet al te bijzonder, maar het is wel meteen duidelijk welke geur fixing spray er in het flesje zit.

Beide sprays beloven hydraterend te zijn, precies wat iedere huid met warme dagen en airco’s nodig heeft. De Watermelon fixing spray ruikt lekker zoet en niet chemisch. Na het sprayen is het poeder effect van mijn make-up verdwenen en blenden de make-up producten mooi samen in een geheel, eigenlijk alles wat ik van een fixing spray verwacht. Of mijn huid ook echt gehydrateerd wordt kan ik niet zeggen, maar mijn huid voelt in ieder geval niet droog of trekkerig aan na gebruik.

Etos Summer fixing spray Cucumber 50ml €4,99IMG_8732_edited

En dan de Cucumber fixing spray. De spray beloofd precies hetzelfde als de Watermelon spray alleen dan uiteraard met een andere geur. De spray heeft een echte verfrissende komkommer geur en ik denk dat dit mijn go to spray wordt voor de warme dagen. Ook deze fixing spray zorgt ervoor dat het poeder effect op mijn gezicht verdwijnt en mijn make-up mooi in elkaar blend.

Tip: Zet tijdens de warme dagen je fixing spray in de koelkast zodat het een extra verkoelend effect geeft 🙂IMG_8742_edited

Beide fixing sprays hebben een fijne spray dop die het product als een soort mist over je gezicht heen sprayt. Erg fijn in gebruik. IMG_8730_edited

De sprays doen wat ze beloven, hebben beiden een overheerlijke geur en zijn lekker verkoelend voor de warme dagen, wat wil je nog meer? Ik vind de sprays top en elke dag is het een feestje om uit te kiezen welke spray ik die dag zal gaan gebruiken. De sprays zijn Limited editon, dus mocht je ook graag een van deze nieuwe sprays willen, neem dan snel een kijkje in een Etos filiaal of online.

Etos Summer fixing spray Watermelon

Etos Summer fixing spray Cucumber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s