beauty

Beauty Shoplog (Mac, Too Faced, Lush en Rituals) juni 2019

IMG_8828_edited

De afgelopen tijd was ik een beetje afwezig op mijn blog en instagram, maar ondertussen heb ik wel wat beauty shoppings gedaan. Het leek mij leuk om een keertje de aankopen te laten zien op mijn blog, dus bij deze 🙂 Veel kijk en leesplezier!

Too Faced You’re So Jelly Highlighter “Gilded Champagne” €27,99IMG_8840_edited.jpg

Dit product had ik al een tijdje op het oog, en toen ik zag dat Douglas aankondigde de highlighter binnenkort in het assortiment te krijgen, moest ik hem gewoon hebben : de Too Faced Jelly highlighter. Hier komt nog een artikel over online 😉

Too Faced You’re So Jelly Highlighter “Gilded Champagne”

Rituals

IMG_8829_edited.jpg

Ah Rituals blijft één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken. Zulke fijne producten én die geuren….Whaaa zo lekker! Ik kon het dus niet laten om in de stad een bezoekje te brengen bij de Rituals en ik nam deze drie fijne producten mee. Als eerste de Rituals of Karma body cream. Als ik het goed heb begrepen is dit een zomer lijn, en oooh wat is ie heerlijk. De body creams van Rituals zijn echt een groot favoriet van mij. Verder nam ik nog twee handverzorgingsproducten mee. De Ritual of Ayurveda hand scrub en de Ritual of Dao night handbalm.

The Ritual of Karma Body Cream €18,50

The Ritual of Dao Night Balm €9,90

The Ritual of Ayurveda Hand Scrub €10,90

Mac Electric Wonder Iridescent Powder “Into Eternity” €32,50

IMG_8849_edited.jpg

Jaaaa en dan scoorde ik nog een pareltje uit de allermooiste collectie van Mac ever! Deze collectie is alleen al de moeite waard om te kopen om het in je stash te hebben. De verpakkingen zijn echt fantastisch mooi en het poeder zelf ziet er ook mega pretty uit. Ook over dit poeder verschijnt binnenkort een review online 😉

Mac Electric Wonder Iridescent Powder “Into Eternity”

Lush R&B Haarmoisturiser 100g €19,99 + Rub Rub Rub Shower Scrub 330g €14,95

IMG_8857_edited.jpg

And last but not least deed ik nog deze twee aankoopjes bij Lush. Een paar jaar geleden had ik oprecht een lichte verslaving aan Lush. Ik kocht elke limited edition collectie en ik was altijd helemaal op de hoogte van de nieuwste producten. Nu is die liefde voor Lush er nog steeds, maar sinds een jaar geleden niet meer zo extreem (daar is mijn bankrekening blij mee).

Voorheen kocht ik vooral badproducten maar eigenlijk zit ik nooit in bad, dus dat was echt zonde van mijn geld. Nu heeft Lush zeker weten meer andere fijne producten, maar voor de meeste huidverzorgingsproducten heb ik al andere merken als favoriet. Nu vind ik de Rub Rub Rub Shower scrub wel echt een topper dus die nam ik mee naar huis. Ook nam ik de R&B Haarmoisturiser mee. Deze had ik nog nooit eerder gekocht, maar na een tester te hebben geprobeerd (mijn zwak) werkte het product wel goed voor mijn haar en werd ik ook echt verliefd op de geur.

Lush Rub Rub Rub Shower Scrub

Lush R&B Haarmoisturiser

IMG_8860_edited.jpg

En dat waren weer alle beauty aankoopjes die ik de afgelopen maand heb gedaan. Eerlijk gezegd vind ik dit best leuk om te doen. Nu ben ik natuurlijk niet 24/7 aan het shoppen, dus elke maand zou niet haalbaar zijn, maar voor eens om de paar maanden lijkt mij dit zeker leuk om te doen. Goed idee?

Een gedachte over “Beauty Shoplog (Mac, Too Faced, Lush en Rituals) juni 2019”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s