beauty

Mac Electric Wonder Iridescent Powder “Into Eternity”

IMG_8772_edited.jpg

Omg yesss sinds ik een sneak peek voorbij had zien komen op instagram van de nieuwe colletie van Mac was ik gelijk verliefd. De verpakkingen zien er gewoon al amazing uit en de producten zelf ook. Okè okè natuurlijk kon ik niet de hele collectie aanschaffen en vond ik het moeilijk om een product te kiezen, maar uiteindelijk heb ik mijn zinnen gezet op de iridescent powder. In dit artikel vertel ik je er graag meer over dus blijf gezellig verder lezen 🙂

IMG_8794_edited.jpg

Zoals ik al heb gezegd had ik mijn zinnen gezet op de iridescent powder. Nu was er een klein probleempje, er zitten twee verschillende iridescent powders in de collectie. Na heel, maar dan ook heel lang twijfelen en veel adviezen van mijn vriendinnen verder ben ik voor de kleur “Into Eternity” gegaan. Na het bestellen van het poeder kreeg ik spijt dat ik de andere kleur (Serenity Seeker) niet had besteld. En hop, ook die bestelde ik erbij. Nadat ik mijn twee pakketjes in ontvangst had genomen kwam ik er toch achter dat Into Eternity beter bij mijn huidskleur zou passen. Al met al had ik het dus beter bij mijn eerste keuze kunnen laten, maar okè 😉 Is dit herkenbaar? Haha.

Laten we nu maar echt met de review beginnen! Kijk nou die verpakking! Ge-wel-dig toch?! Ik houd heel erg van marmer en zo met dat roze is het echt iets wat bij mij past. Een klein nadeel is dat de verpakking wel een beetje goedkoop aanvoelt omdat het gewoon van plastic is, en dat is opzich geen probleem, maar het is echt van dat hele lichte plastic. Voor een budget merk is dat prima, maar voor een merk zoals Mac vind ik dat een beetje tegenvallen.

IMG_8798_edited.jpg

Zoals ik dus vertelde heb ik de kleur Into Eternity gehouden en Serenity Seeker retour gestuurd.

IMG_8782_edited.jpg

Damn, het poeder ziet er heel mooi uit. Het poeder heeft allemaal swirls van donker/oud roze met bruin en glittertjes. Heel pretty!

P.s ik kan je gerust stellen, de glittertjes zijn GEEN overspray! 🙂

IMG_8799_edited.jpg

Tijd om te swatchen. Het poeder voelt zacht aan en is niet poederig, erg fijn want zo gaat er niks van het product verloren. De verschillende kleuren mengen samen tot bovenstaande kleur, bruin/oranje met een shimmering. Op het eerste gezicht lijkt het poeder wel erg warm voor een lichte huid.

IMG_8809_edited

Hierboven op de foto heb ik het product over mijn hele wang aangebracht. Het fijne van het product is dat het eigenlijk een drie in één poeder is. Het is warm genoeg voor een brozer, een kleur wat als blush gedragen kan worden en een kleine shimmering waardoor je een hele subtiele glow op de jukbeenderen hebt. Heel handig voor als je s’ ochtends weinig tijd of zin hebt, of om mee te nemen in je tas of voor op reis. Voor dagelijks gebruik vind ik het ook zeker een makkelijk product, maar dat ik nou zeg WAUW wat een pareltje, nee. Zelf had ik wat meer een wauw effect verwacht van dit poeder maar dat zit er helaas niet in. Er zitten mooiere poeders in mijn stash, dus dit poeder zal ik daarom ook alleen maar gebruiken op reis of als ik haast heb.

IMG_8821_edited.jpg

Ik vind het lastig om over dit product een oordeel te geven. Het is een fijne poeder die heel gemakkelijk kan zijn voor op reis of als je weinig moeite wilt doen aan je make-up, maar ben je echt opzoek naar een pareltje dan kun je beter voor een ander poeder kiezen. Als je een echte make-up horder bent, net zoals ik, dan is het wél weer de moeite waard om het product aan te schaffen. I mean deze verpakking en het uiterlijk van het poeder is gewoon mega mooi.

Heb jij wat uit de Mac Electric Wonder collectie gekocht?

Mac Electric Wonder Iridescent Powder Into Eternity €32,50

2 gedachten over “Mac Electric Wonder Iridescent Powder “Into Eternity””

Plaats een reactie