beauty

Lavera Natural Pastel Edition Lipstick “Berry Pastel”

IMG_9047_edited.jpg

De nieuwe collectie van Lavera heet de Natural Pastel Edition. De naam zegt het al, de collectie bestaat uit duurzame, natuurlijke make-up in frisse pasteltinten. De collectie bestaat uit blushes, oogschaduw en drie verschillende lipsticks, waarvan ik er één heb mogen ontvangen om te reviewen. Lees je gezellig verder?

Lavera Natural Lip Colour “03 Berry Pastel” €10,99IMG_9042_edited.jpg

Ik was heel enthousiast toen ik zag dat ik een product van Lavera had ontvangen. Waarom? Omdat Lavera bekend staat om de natuurlijke cosmetica producten. De productlijnen bevatten geen synthetische ingrediënten en de natuurlijke pigmenten zijn chroom- en nikkelvrij. Ook zijn alle producten 100% curelty free. Dat is precies de reden waarom ik altijd zo benieuwd ben geweest naar Lavera. In veel cosmetica worden nog steeds ingrediënten verwerkt die op den duur schadelijk kunnen zijn voor je huid.

Zoals ik al zei heb ik één van de drie lipsticks ontvangen. Ik ontving de kleur Berry Pastel. Op het eerste oog een hele mooie bessen kleur zoals de naam al zegt, maar ergens lijkt de kleur ook een beetje te neigen naar het rood. De lipstick is gemaakt op basis van mineralen en bevat biologische bloesemboter om de lippen te verzorgen.

IMG_9054_edited.jpg

Wauw, de lipstick is heel goed gepigmenteerd en ook erg romig. Met een veeg heb je gelijk een mooie dekkende laag lipstick op je lippen. De romige textuur is denk ik te danken aan de bloesemboter die in de lipstick is verwerkt. IMG_9169_edited_edited.jpg

En dan de lipstick op de lippen. De lipstick brengt ontzettend fijn en snel aan omdat het een vrij romige structuur heeft. De lipstick glijd als het waren als boter over je lippen, fijn om aan te brengen maar op den duur slijten romige lipsticks over het algemeen wel snel. Bij deze lipstick vond ik dat dus juist niet. Ik kon gewoon een glas water drinken en de lipstick zat er nog prima op. Na iets kleins te hebben gegeten moet de lipstick wel worden bijgewerkt, maar ik had ook niet anders verwacht.

De kleur lijkt op camera meer naar het rood te neigen, maar de kleur is toch echt wel een roze bessen kleur. Erg mooi voor in de zomer, maar ook zeker perfect voor in de herfst! De lipstick droogt mijn lippen niet uit wat ik ook echt een pluspunt vind, aangezien ik daar bij de meeste lipsticks wel last van heb. IMG_9032_edited.jpg

Ik ben zeker enthousiast over mijn eerste indruk van Lavera. Een mooi merk die alleen de juiste ingrediënten verwerkt in hun cosmetica. Iets wat veel meer merken zouden moeten doen als je het aan mij vraagt. De lipstick heeft een prachtige kleur die je eigenlijk wel in elk seizoen kan dragen. Zeker een aanrader!

Lavera is onder andere verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl, DA, zelfstandige drogisterijen en apotheken.

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Een gedachte over “Lavera Natural Pastel Edition Lipstick “Berry Pastel””

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s