beauty

Teaology Matcha Lemon Eau de Toilette

IMG_9238_edited

Teaology is een huidverzorgingsmerk dat helemaal geïnspireerd is op de natuur. De producten van Teaology bestaan uit 0% water en 100% thee. Klinkt interessant. Ik was persoonlijk al een tijdje benieuwd naar dit merk, en toen ik voor een paar weken terug een pers pakket mocht ontvangen met verschillende producten werd ik razend enthousiast. De komende tijd zullen er dus meer artikelen verschijnen op mijn blog over de producten van Teaology. Oké, genoeg gekletst laten we maar snel verder gaan met waar dit artikel over gaat, de Teaology Match Lemon Eau de Toilette. Lees je mee?

Teaology Matcha Lemon Eau de Toilette 100 ml €40,12IMG_9244_edited.jpg

De Matcha Lemon Eau de Toilette van Teaology is een frisse geur met een levendige mix van Japans groene matcha akkoord en de schil van een Italiaanse citroen. Het resultaat is een intense en tegelijkertijd frisse en sprankelende geur die zich ontwikkelt op de groene accenten van matcha, frisse citroen en een bloemige noot van lelietjes van dalen. De finale is een mix van houtachtige noten en musk”.

Mijn persoonlijke voorkeur qua parfums en eau de toilettes loopt enorm uiteen. Ik houd van frisse, citrus geuren, bloemige geuren, zwaardere geuren echt van alles wat. Het ligt er bij mij een beetje aan welk seizoen het is en hoe ik me die dag voel. Deze eau de toilette van Teaology belooft lekker fris en bloemig te zijn, dus ik ben benieuwd.

IMG_9242_edited.jpg

De flacon zelf  vind ik eerlijk gezegd niet al te bijzonder. Gewoon een glazen flacon met een label met de naam er op. Niets meer en niets minder. Persoonlijk vind ik verpakkingen altijd iets wat mij juist overhaalt om iets te kopen, dat maakt het product voor mij interessanter.

De geur zelf is echt geweldig! Het is precies zoals de geur word omschreven, frisse citroen, iets bloemigs van de lelietjes van dalen en ook ruik ik een beetje musk. De matcha thee ruik ik er niet in terug, nu is dat niet iets wat ik mis omdat de geur al heerlijk sprankelend en luchtig is. En ja, het blijft een eau de toilette dus de geur is niet al te aanwezig. Je kunt het rustig over je heen sprayen zonder een hele walm om je heen te hebben hangen. Zelf vind ik het wel een beetje jammer dat het niet al te aanwezig is, maar ik had ook niet anders verwacht bij een eau de toilette.

Steringrediënten:
• Matcha Thee
• Italiaanse citroen
• Lelie-van-dalen
• Suikerriet
• Cederhout
• Musk

IMG_9251_edited.jpg

Yes! Ik ben heel enthousiast. Een heerlijke luchtige en frisse geur die je snel even tussendoor opsprayt. Zelf vind ik de geur perfect voor de lente en zomer maanden, niet echt iets voor het najaar, maar dat is smaak. Een minpuntje vind ik de flacon, die had voor mij iets spannender gemogen, maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de geur. Zeker een aanrader als je het mij vraagt 🙂

Teaology Matcha Lemon Eau de Toilette kost €40,12 en is te koop bij Douglas

Ben jij al bekend met de producten van Tealogy?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s