beauty

Chanel Rouge Allure Ink “168 Serenity”

IMG_9270_edited.jpg

Chanel bracht onlangs een nieuwe lijn uit van lipproducten, namelijk de Rouge Allure Ink lijn. In eerste instantie vond ik de collectie niet al te bijzonder, tot dat ik in de stad tegen dit mooie kleurtje aanliep en ik hem gewoon niet kon laten liggen! Kijk je mee?

IMG_9277_edited.jpg

Zoals ik al zei vond ik de lijn over het algemeen niet vernieuwend en interessant. Nu vind ik dat nog steeds, want het is geen nieuwe formule en ook bestaat de collectie niet uit spectaculaire kleuren. Toch kon ik het niet laten om een kleur mee naar huis te nemen, namelijk de kleur “168 Serenity’. Een mooie roze matte nude kleur (hoe kan het ook anders).

Nu moet ik zeggen dat ik de laatste tijd juist van de glanzende lipsticks en lipglosses ben, en daarom vond ik het ook jammer dat Chanel dit kleurtje niet in een gloss variant had, aangezien de Rouge Allure Ink een mat lipproduct is. Hopelijk komt die er nog 🙂

IMG_9282_edited.jpg

Het lipproduct komt met een sponsapplicator die erg zacht aanvoelt en het product gemakkelijk aanbrengt en goed verdeeld over de lippen. De lipstick zelf zit in een mat, glazen flesje. Erg chique, maar wel basic.

IMG_9289_edited.jpg

En toen was het tijd voor de swatch! Een dekkende lipstick in een oud rozige kleur, precies waar ik van houd. Aan het product zit geen lekkere geur zoals wel vaak het geval is bij de wat luxere merken.

IMG_9306_edited.jpg

En dit is hoe de kleur bij mij staat. Precies hoe ik de kleur had verwacht. Niet te opvallend, gewoon een mooie nude kleur die perfect past bij elke gelegenheid. De lipstick beloofd 8 uur te blijven zitten. Nu moet ik je teleurstellen, want dat doet het product zeker niet. Je kunt gerust wat drinken zonder dat het product slijt, maar wat eten word al wat lastiger. Na een (lichte) lunch moet ik mijn lippen al weer bijwerken. Persoonlijk vind ik dat geen probleem, maar houd daar dus rekening mee voor dat je het product aanschaft.

De lipstick voelt wel erg zacht aan en zit niet vervelend op de lippen. Ik heb het eigenlijk haast niet door dat ik een lipstick draag. Het voelt als een soort van tweede huid, erg fijn! Het lipproduct bevat jojoba-olie wat zorgt voor hydratatie, en dat is ook zeker te merken. Meestal heb ik na een dag dragen van een mat lipproduct erg droge lippen, en dat heb ik bij deze lipstick totaal niet. Zelfs na een week elke dag dragen voelen en zien mijn lippen er nog zacht uit.

IMG_9332_edited.jpg

Ik heb er een nieuwe favoriet bij! Nu moet ik eerlijk zeggen dat het niet het meest bijzondere product is, maar hij werkt wel heel fijn. Mooie dekking, zachte textuur die aanvoelt als een tweede huid én geen last van droge lippen. Ja, een echte topper vind ik het.

Chanel Rouge Allure Ink “168 Serenity” €37,75

Ben jij benieuwd geworden naar de nieuwe Rouge Allure Ink lijn van Chanel?

Een gedachte over “Chanel Rouge Allure Ink “168 Serenity””

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s