beauty

Teaology Bancha Oil en Black Rose Tea Micellar Shower Gel

IMG_9359_edited.jpg

Teaolgy, een merk waar onlangs ook al een artikel over verscheen op mijn blog. Vandaag test ik weer twee producten die nieuw zijn voor mij: de Bancha Oil die zowel voor gezicht lichaam en haar kan worden gebruikt en de Black Rose Tea Micellar Shower Gel. Lees je gezellig mee?

Teaology Black en Rose Tea Shower Gel 250 ml €16,43IMG_9368_edited.jpg

Een shower gel is altijd welkom, en een pluspunt is natuurlijk wel als er een lekker geurtje aan zit. Nu kan je alvast verklappen dat de geur van deze shower gel heerlijk is! Lekker fris, niet echt een rozen geur als je het mij vraagt, ik vind het meer een unisex geur en dat kan ik zeker wel waarderen. IMG_9376_editedDe structuur is zoals de meeste shower gels, gewoon doorzichtig. Ik zelf gebruik doucheproducten graag in combinatie met een douchepuff dus dat is ook hoe ik deze shower gel gebruik. Er ontstaat onder de douche lekker veel schuim waar ik van houd. De gel belooft je huid te reinigen, te ontgiften en te hydrateren. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik dat zelf niet per se merk. Misschien dat de gel wellicht mijn huid reinigt maar ik merk geen verschil met andere shower gels.

Teaology Bancha Oil 100 ml €33,95IMG_9387_edited.jpg

En dan de Bancha Oil! Het product waar ik het meest benieuwd naar was. Een beauty elixer op basis van olie die zowel geschikt is voor lichaam, haar en gezicht. Wow dat zie je niet vaak dat je één product voor bijna alle verzorgingsdoeleinden kan gebruiken. Wat ik ook heel tof vind is dat de olie ook daadwerkelijk theeblaadjes bevat, zoals je kunt zien onderin het product. De olie bestaat uit 99% natuurlijke ingrediënten dat vrije radicalen bestrijdt, voedt en laat stralen. Klinkt veel belovend, maar werkt het ook echt?

IMG_9406_edited.jpg

Wat Teaology zegt over de Bacha Oil

IMG_9395_edited.jpg

De olie komt met een pipetje, op zich wel handig, maar je hebt best veel product nodig om je lichaam mee in te smeren dus je moet ook aardig vaak het pipetje vullen met product.

Ik moet je zeggen dat ik normaal totaal niet van olie producten houd. Ik vind het gewoon geen fijn gevoel hebben. Toch leek het product mij wel heel interessant, en ik heb het voor zowel mijn haar als lichaam en gezicht gebruikt. Mijn mening? Liever gebruik ik het alleen op mijn lichaam.

De olie in de puntjes van mijn haar leek een goed idee, maar het eindresultaat was helaas vet, slap en futloos haar.  Niet iets wat ik graag wil. Ook op mijn gezicht bleef het lang een vettig laagje en zag het er heel olie achtig uit, misschien ook omdat ik een vette huid heb, maar dat is dus geen goede combi. Daarentegen is de huid van mijn lichaam meestal wat droger in het najaar en vond ik het juist wel fijn om een verzorgend laagje op mijn huid te hebben. Ik moet zeggen dat de olie op mijn lichaam ook een mooi  resultaat geeft: een verzorgde huid met een subtiele glans. De olie heeft geen aanwezige geur.IMG_9400_edited.jpg

De shower gel is niet zo bijzonder, gewoon een shower gel met een lekker geur. Ook de Bancha Oil viel me helaas een beetje tegen. Ik had er wat meer van verwacht. Better luck next time…

De Teaology Black Rose Tea Micellar Shower Gel en de Bancha Oil zijn te koop bij Douglas.

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Een gedachte over “Teaology Bancha Oil en Black Rose Tea Micellar Shower Gel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s