beauty

Lush Kerst/Halloween Shoplog 2019

IMG_9593_edited.jpg

Misschien weten sommigen van jullie wel dat ik een enorme Lush fan ben, en dan vooral van de speciale collecties zoals kerst en Halloween. Nu loopt 2019 weer aan zijn eind en dat betekent dus dat alle leuke feest collecties in de winkels liggen, zo ook bij Lush. Ik heb wat lekkere goodies mee naar huis genomen en ik laat ze je graag in dit artikel zien! Lees je mee?

Sparkly Pumpkin Bubble Bar €6,95IMG_9594_edited.jpg

Allereerst nam ik twee producten uit de Halloween collectie mee. Sparkly Pumpkin, die volgens mij al een aantal jaar in de collectie zit en ik ook al een aantal keren heb gekocht, kon ik ook dit jaar niet laten liggen. Een heerlijke frisse citrus geur komt je tegemoet wanneer je het “papieren zakje” opent. Even wat anders dan alle zware kruidige geuren die bij het najaar passen.

Bewitched Bubble Bar €7,25IMG_9613_edited.jpg

En ook Bewitched behoort alweer een aantal jaar tot de Halloween collectie van Lush. Een zoete geur van Bramen, maar ook een frisse geur van Bergamot, echt een heerlijke combinatie als je het mij vraagt! Elk jaar koop ik hem weer opnieuw en zo ook dit jaar kon ik hem niet laten liggen.

Snowfairy Showergel 250g €16,00IMG_9617_edited.jpg

En dan gaan we door naar de kerst producten. Echt mijn favoriete collectie van het jaar. Als je een echte Lush kenner bent weet je misschien wel dat er altijd één specifieke geur altijd terugkomt (Thank God), en dat is Snowfairy. En ooooh wat is dit een heerlijke mierzoete geur. Ik ben er helemaal dol op maar je moet er wel echt van houden.

Snowfairy Bath Bomb €6,50IMG_9599_edited

En nu we toch in de “Snowfairy sfeer” zitten, heb ik ook de bath bomb in deze geweldige geur gekocht. Precies dezelfde zoete geur. De bathbomb bestaat uit twee kanten, de ‘bovenkant’ die ik heb gefotografeerd, heeft een witte sneeuwvlok met enorm veel zilveren glitters, en de ‘onderkant’ heeft een blauwe sneeuwvlok ook mét glitters. Een en al glitter en glamour dus.

Not So Secret Santa Bath Bomb €5,50IMG_9604_edited.jpg

And last but not least, Not So Secret Santa. Op het eerste gezicht een niet hele bijzondere bath bomb, maar zoals je misschien ziet steken hier en daar al wat armen en voetjes uit van ‘santa’. Maar zodra je de bath bomb het bad in rolt, belooft er een ‘echte’ sneeuwman uit te komen. Hoe cute?! Daarnaast heeft de bath bomb ook nog een hele frisse citrus geur. Perfect voor de donkere dagen wat minder zwaar te maken. IMG_9619_edited.jpg

En dat waren al weer al mijn aankopen. Ik heb me ingehouden, maar wellicht koop ik nog wat productjes bij..:) Ik word altijd zo blij van de collecties van Lush dat het gewoon al leuk is om naar te kijken en er aan te ruiken, maar natuurlijk is gebruiken nóg leuker.

Zou je graag van een product een review willen lezen? Let me know! Xx

4 gedachten over “Lush Kerst/Halloween Shoplog 2019”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s