beauty

Essence Mystical Me Eyeshadow Palette

IMG_9628_edited.jpg

Essence komt met een magisch oogschaduwpalette. Het palette bevat intense metallic tinten die er voor zorgen dat je met je ooglook iedereen in je omgeving betoverd. Ik werd in ieder geval gelijk enthousiast toen ik het palette zag. Lees je snel verder?

IMG_9638_edited.jpg

Het palette heeft een paarse velvet verpakking met gouden opdruk, pretty! Echt een pareltje om voor in je make-up stash te hebben. De verpakking sluit ook nog eens magnetisch wat ik voor een ‘budget’ merk als Essence echt heel chique vind.

IMG_9644_edited.jpg

En dan de kleuren zelf. Het palette heeft zowel metallic als matte tinten waardoor je met het palette gelijk een hele look kan maken. Erg fijn! Over het algemeen bevat het palette neutrale tinten en hier en daar wat paarse/roze kleurtjes. Je kunt met het palette dus zowel een dagelijkse look maken als een wat opvallendere.

IMG_9652_edited.jpg

Bovenste rij van links naar rechts

En dan de swatches. Wauw! Wat een pigmentatie en glitter! Dit had ik even niet zien aankomen. De poeders voelen erg zacht aan en met één keer vegen krijg ik al een hele intense swatch.

IMG_9657_edited.jpg

Onderste rij van links naar rechts

Ook deze swatches zijn zeker gepigmenteerd en ook voelen deze poeders erg zacht aan. De onderste rij bestaat eigenlijk alleen maar uit matte tinten, behalve één kleur. Zie je die gouden glitter er uit knallen? Wat een prachtige kleur!

IMG_9644_edited.jpg

De kleuren met mondjes heb ik gebruikt om mijn ooglook te maken.

IMG_9691_edited_edited.jpg

Na de swatches was ik wel heel erg benieuwd hoe de kleuren er op mijn oog uit zouden zien. Onder de oogschaduw heb ik geen primer of iets dergelijks aangebracht. Op de foto’s zijn gewoon puur de oogschaduws te zien.

Ik moet zeggen dat de tinten ook op het oog erg intens zijn, maar niet zoals op de swatches. Ik kan je aanraden om de metallic kleuren met een vochtige kwast aan te brengen want daardoor komen de kleur en de glans nog beter naar voren. Wel zijn de tinten erg poederig. Op het oog zelf heb ik daarentegen niet echt last van fall out.

IMG_9693_edited

De tinten komen mooi naar voren, en er is ook zeker een glans te zien.

IMG_9631_edited.jpg

Echt een mooi palette als je het mij vraagt. De verpakking vind ik echt een luxe uitstraling hebben. De oogschaduws zelf zijn waanzinnig goed gepigmenteerd en je kunt er echt alle kanten mee op. Ik ben oprecht heel erg verrast door Essence. Dit palette is zeker een aanrader! Het laat helaas nog wel even op zich wachten, want het palette zal pas vanaf januari exclusief bij Kruidvat te koop zijn.

Essence Mystical Me Eyeshadow Palette €8,99

Hoe mooi vind jij het nieuwe palette van Essence?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s