beauty

Meanail Ruby Kit

IMG_9760_edited.jpg

Nagellak vind ik altijd zo onwijs mooi en verzorgd staan, maar ik heb eerlijk gezegd nooit veel zin om mijn nagels te lakken en al helemaal niet als het na een paar dagen al helemaal afbladert. Nu had ik natuurlijk al vaker van gellak gehoord, alleen had ik het nog niet eerder zelf geprobeerd. Totdat Meanail mij benaderde of het mij leuk leek om een set te reviewen. Ik ben er vol enthousiasme mee aan de slag gegaan en in dit artikel lees je mijn ervaring!IMG_9766_edited.jpg

Meanail heeft verschillende kits waar je uit kan kiezen. Zo kun je voor elk budget een mooie set aanschaffen. Ik heb de Ruby kit ontvangen en het fijne aan deze set is dat het alles bevat wat je nodig hebt om je nagels te voorzien van een mooie kleur gellak. De set bevat:

 • 1 Lamp Ruby
 • 6 kleuren gel nagellak 5ml : Baisc Nude, Black Cherry, Blush, Rouge, Tango en Taupe.
 • 1 Base Top Coat 2in1
 • 1 Primer
 • 10 houten bokkenpootjes
 • 10 wraps cleaner of 1 fles van 100ml cleaner met celstofdeppers
 • 30 wraps remover of 1 fles van 100ml remover + celstofdeppers
 • clips om gel nagellak te verwijderen
 • 3 bufferblokken
 • 3 vijlen
 • 1 gebruiksaanwijzing

Voordat je met de nagellak aan de slag gaat, moet je eerst je nagels goed voorbereiden zodat je ze geen schade toebrengt. De stappen die je moet volgen om je nagels voor te bereiden zijn:

 • Nagels (nagelplaat) vijlen met het bufferblok
 • Nagels ontvetten met de Cleaner
 • Een dunne laag Primer aanbrengen op de nagels
 • Een dunne laag Base/Topcoat aanbrengen en 1 minuut laten hard worden onder de lamp
 • De vette laag van de nagels verwijderen met de Cleaner

Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, kun je beginnen met het aanbrengen van een kleurtje. De set bevat 6 kleurtjes dus genoeg keuze!

IMG_9771_edited.jpg

Als allereerst heb ik de kleur ‘Basic Nude’ op mijn nagels aangebracht. Een mooie, subtiele, maar toch elegante kleur. Hoewel deze kleur niet erg aanwezig is zien je nagels er wel direct verzorgd uit. Op de foto heb ik 3 lagen van de gellak aangebracht, omdat de lak niet erg dekkend is. Het eindresultaat vind ik wel erg mooi. Zeker een kleurtje die ik vaak zal dragen.

Wat mij meteen opvalt bij het aanbrengen van het eerste kleurtje is dat het kwastje ontzettend fijn werkt! Hij brengt gemakkelijk de lak aan en verdeeld het goed over de hele nagel. IMG_9776_edited.jpg

En dan het tweede kleurtje: ‘Blush’. De naam past perfect bij de kleur. Een mooie licht roze kleur. Past eigenlijk bij elke outfit en kan in elk seizoen gedragen worden. Ik heb op de foto 2 lagen lak aangebracht omdat dat genoeg is voor een mooi dekkend resultaat.

IMG_9780_edited.jpg

En dan een vrolijke en zomerse kleur ‘Tango’. Deze kleur doet mij gelijk aan de zomer denken. Een oranje tint met een roze ondertoon. Ik houd er wel van. Ook bij deze kleur heb ik twee lagen aangebracht op mijn nagels. IMG_9788_edited_edited.jpg

Oeh! En dan een echte klassieke rode kleur, de kleur ‘Rouge’. Je moet er van houden, eerlijk gezegd is het niet zo mijn ding, maaaar het kan zeker niet ontbreken in je stash. Een rode kleur kan eigenlijk bij elke gelegenheid en bij elke outfit. Het is dus makkelijk te combineren. Ook hier heb ik weer twee lagen aangebracht op mijn nagels omdat dat gewoon het mooiste resultaat geeft. IMG_9792_edited.jpg

En dan zijn we al weer beland bij het één na laatste kleurtje. De kleur Taupe is zoals de naam al zegt een taupe kleurig lakje. Ook deze kleur kan je altijd en overal bij dragen als je het mij vraagt. Ook vooral nu met de herfst en de winter in het vooruitzicht is dit zeker een kleurtje die niet mag ontbreken in je collectie. As always heb ik ook bij deze kleur twee lagen aangebracht. IMG_9799_edited.jpg

En als allerlaatste de kleur ‘Black Cherry’. Helemaal mijn ding tijdens de koudere maanden van het jaar! Het is een diepe paarse kleur die een en al luxe uitstraalt. Ja, dit is zeker een kleur die ik in de komende paar maanden veel zal gaan dragen. Ook hier heb ik twee lagen van aangebracht op mijn nagels.

Een klein minpuntje aan de lakjes vind ik dat ze na 1 week hier en daar wel wat kleine beschadigingen hebben. Nu moet ik zeggen dat dat niet bij alle lakjes het geval was dus het ligt er aan hoeveel je met je handen werkt. Laten we het er op houden dat de lak zo’n 1 à 2 weken mooi op de nagels blijft zitten.

IMG_9762_edited.jpg

Ik ben echt ontzettend verrast door Meanail. Het is mijn allereerste ervaring met gellak thuis en ik vind het hartstikke leuk om te doen. Het is totaal niet lastig en uiteindelijk kan je ook nog genieten van 1 à 2 weken mooie gelakte nagels.

Meanail heeft naast verschillende kits óók nog setjes met alleen gellak, dus wil je graag naast de kleurtjes uit de kit nog een paar andere tinten gellak, dan kun je die dus gewoon los kopen. Ik vind dit zeker een aanrader, vooral nu met de feestdagen in het vooruitzicht denk ik dat zo’n set echt een leuk cadeau is om te geven. Zoals ik al zei  is er voor elk budget wel een kit zodat iedereen kan genieten van mooie nagels.

Meanail Kit Ruby €69,90

Welke kleur uit de set is jouw favoriet?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

 

3 gedachten over “Meanail Ruby Kit”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s