beauty

Kruidvat lipbalm en lipscrub

IMG_0340_edited.jpg

Je lippen kunnen wel wat extra verzorging gebruiken tijdens deze koude dagen en met deze nieuwe lipbalm en lipscrub van Kruidvat zou je geen last meer moeten hebben van velletjes en droge lippen. Ik testte de twee nieuwe producten uit en mijn ervaring lees je in dit artikel.

Kruidvat lipscrub €2,29IMG_0352_edited.jpg

Kruidvat bracht zowel een lipscub als lipbalm uit die je goed in combinatie kunt gebruiken om het beste resultaat te bereiken. Als eerste gebruik je de lipscrub om dode huidcellen en velletjes te verwijderen, en daarna breng je de lipbalm aan voor hydratatie van de lippen. IMG_0355_edited.jpg

De ingrediëntenlijst van de Kruidvat lipscrub

IMG_0362_edited

De scrub breng je met droge vingers op de lippen aan en masseer je in roterende bewegingen over de lippen. Daarna verwijder je de scrub met een tissue.

De lipscrub heeft hele fijne korrels, waardoor ik het meer een exfoliant vind. Op de lippen zelf voel ik nauwelijks de korreltjes, waardoor ik niet echt het idee heb dat het product wat voor mijn lippen doet.

IMG_0358_edited.jpg

Kijk even wat een schattig potje dit is! Een perfect formaat voor in je tas. Ondanks dat ik altijd erg fan ben van lipscrubs, viel deze me een beetje tegen. Ik heb niet echt het gevoel dat deze lipscrub wat voor mijn lippen doet. Zoals op de vorige foto te zien was, is dat het product ook vooral uit balsem bestaat. Natuurlijk is het erg fijn dat de scrub ook gelijk verzorgend is, maar voor mij werkt helaas niet. Ben je dus opzoek naar een échte lipscrub, dan raad ik je een ander product aan.

Wél is de geur van de lipscrub echt overheerlijk. Ondanks dat er op de verpakking staat dat het een amandel geur zou hebben, vind ik het eerder lekker zoet en haast een beetje tropisch, hmmm.

Kruidvat lipbalm €2,29IMG_0343_edited.jpg

Mijn lippen kunnen altijd extra verzorging gebruiken en daarom is een goede lipbalm voor mij een echte must. Ik was daarom benieuwd of deze lipbalm bij mij zou werken. IMG_0344_edited.jpg

De ingrediëntenlijst van de Kruidvat lipbalm

IMG_0349_edited.jpg

De structuur van de lipbalm ziet eruit als een normale balsem, maar waarneer je hem op de lippen hebt aangebracht verandert het product haast in een olie. IMG_0348_edited.jpg

De lipbalm zit fijn op de lippen en hydrateert ze ook goed. Ondanks dat de olie structuur niet mijn persoonlijke voorkeur is, is het wel een fijn product en doet wat hij belooft. Zeker nu met het gure weer is dit echt een must voor in je tas. Daarnaast ruikt de balsem ook nog licht zoet naar kokos, dus dat is extra mooi meegenomen. IMG_0365_edited

Een beetje dubbele gevoelens heb ik over deze twee producten. In principe zijn het beide prima producten, maar de lipscrub vind ik een beetje een misser. De lipbalm komt daarentegen wel na wat hij belooft en hydrateren mijn lippen goed.

De producten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij alle Kruidvat-fillialen en online.

Heb jij de nieuwe Kruidvat lipproducten al geprobeerd?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s