beauty

Kneipp Goodbye Stress lijn

IMG_0245_edited.jpg

Alle feestdagen zijn weer achter de rug, maar bij al die gezellige dagen met familie en vrienden komt een hoop drukte en stress kijken. Kneipp speelt daar goed op in met hun nieuwe goodbye stress lijn. Zet je gedachten op nul en neem even de tijd voor jezelf met de nieuwe producten. Ik vertel je graag meer over de lijn. Lees je mee?

Kneipp Goodbye Stress Douche Foam €8,49IMG_0250_edited.jpg

De nieuwe lijn bestaat uit maar liefst vijf producten en allemaal bevatten ze de geur van Watermunt en Rozemarijn. Watermunt is lekker verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Rozemarijn stimuleert het geheugen en concentratie, en zorgt ervoor dat stress vermindert. Stiekem had ik niet verwacht deze geur lekker te vinden, maar ik moet bekennen dat ik hem heerlijk vind! Lekker fris, maar toch ook weer een beetje zacht. Hmmm misschien is dit wel mijn favoriete geur van Kneipp tot nu toe.

Als eerste bevat de Goodbye Stress lijn een (hoe kan het ook anders) douche foam. Wie is er nou geen fan van? Een zachte mousse waarmee je een klein feestje hebt onder de douche. Ik houd er van 🙂

IMG_0263_edited.jpg

Kneipp over de Goodbye Stress douche foam.

IMG_0258_edited.jpg

Een product die na een drukke dag je beste vriend is, is deze douche foam. Een heerlijke berg schuim met een frisse maar toch zachte geur is wat je tegemoet komt als je de foam gebruikt. Ik ben fan.

Kneipp Goodbye Stress Douche Gel €6,99

IMG_0268_edited.jpg

En dan bevat de lijn ook nog een douche gel. Voor iedereen die niet zo van foams houd (wat ik me niet kan voorstellen, hihi), maar wel van de nieuwe Goodbye Stress geur.

p.s de verpakking van de douche gel is gemaakt van 100% gerecycled en volledig recyclebaar rPET.

IMG_0270_edited.jpg

Kneipp over de Goodbye Stress Douche Gel.

IMG_0273_edited.jpg

De douche gel heeft natuurlijk dezelfde lekkere geur als alle andere producten uit de lijn. Het product schuimt licht op de huid en laat het weer fris en schoon aanvoelen.

Kneipp Goodbye Stress Badolie €9,99IMG_0290_edited.jpg

Soms zijn er van die dagen dat je gewoon even behoefte hebt aan een warm bad. Ook voor op die dagen kun je genieten van de Goodbye Stress geur. In de nieuwe lijn zit namelijk ook een badolie.

p.s het label van de badolie is van 100% gerecycled materiaal.

IMG_0297_edited.jpg

Kneipp over de Goodbye Stress Badolie.

Op de verpakking staat dat 1 keer het vullen van het dopje voldoende zou moeten zijn voor een bad. Nu moet ik zeggen dat ik dat persoonlijk een beetje weinig vond. Het bad had wel een lekkere geur, maar niet zo aanwezig. Zelf houd ik er wel van om een geur constant te ruiken dus ik gebruik 1,5 tot 2 dopjes per bad.

Tip: heb je geen bad? De olie is ook heerlijk voor een voetenbad.

Kneipp Goodbye Stress Geurkaars €7,99IMG_0299_edited.jpg

Ook bevat de nieuwe lijn twee lifestyle producten, waaronder deze geurkaars. Ik ben echt fan van de geurkaarsen van Kneipp. Je hele huis ruikt binnen no time heerlijk na een van de geuren. Ik was dan ook enthousiast toen ik zag dat er een nieuwe geur aan de collectie was toegevoegd.

IMG_0301_edited.jpg

De geur van de geurkaars is totaal anders dan de andere geurkaarsen van Kneipp. Dat waren vooral zachte geuren en deze kaars heeft toch wel echt die aanwezige frisse geur. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat bij een geurkaars niet echt kan waarderen, maar dat is persoonlijk. Wel ruik je de geurkaars door je hele huis na het branden.

Kneipp Goodbye Stress Kruidenthee €4,99IMG_0319_edited.jpg

En als allerlaatste zit er ook nog een thee in de collectie. Eerlijk gezegd wist ik helemaal niet dat Kneipp ook thee in het assortiment had, maar ik vind het wel heel leuk om te zien. De nieuwe kruidenthee bevat biologische muntolie. Erg verfrissend maar tegelijkertijd ook rustgevend. Ik vind het erg fijn om deze thee voor het slapen gaan te drinken.

p.s de theezakjes zijn biologisch afbreekbaar.

IMG_0331_edited.jpg

Kneipp over de Goodbye Stress Kruidenthee.

Één pak bevat 15 theezakjes.

IMG_0323_edited.jpg

Ah wat een heerlijke lijn is dit! In het begin had ik dat niet verwacht omdat munt normaal gesproken niet zo mijn ding is. Maar het is zeker de moeite waard om deze lijn eens te gaan ruiken in de winkel. Ik hoop dat Kneipp deze lijn nog verder gaat uitbreiden met handcrème, bodyscrub, bodycream etc. Ja, ik ben echt fan én ontspannen, hihi 🙂 En ook gelijk mijn complimenten over de duurzame verpakkingen van Kneipp. Bijna alles is gerecycled of is recyclebaar. Jij blij en het milieu blij.

Kneipp is te koop bij verschillende drogisten én online bij Kneipp

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s