beauty

Instant Effects Eye Lift

IMG_0487_edited

Herken jij de vragen ben je moe?, heb je slecht geslapen? of ben je ziek? Dan weet je hoe vervelend het kan zijn als mensen dat regelmatig vragen terwijl dat niet het geval is. Hoe mooi en fijn zou het zijn als een eye gel de donkere kringen en wallen zichtbaar kan verminderen zodat je een frissere oogopslag krijgt? Ik was meteen enthousiast en wilde graag het product uittesten, en dat heb ik gedaan. In dit artikel lees je mijn mening.

Instant Eye Lift 8ml €29,95IMG_0478_edited

Instant Effects is een Engels merk dat veel voorkomende huidverzorgingsproblemen oplost, waaronder dus donkere kringen en fijne lijntjes/rimpels met de Instant Eye Lift. Ik zelf heb een erg dunne huid onder mijn ogen waardoor ik altijd donkere kringen heb, zelfs wanneer ik goed heb geslapen. Ik was ontzettend benieuwd of dit product mij van die donkere kringen af kon helpen. IMG_0480_edited

De producten van Instant Effects ondergaan klinische proeven om hun werkzaamheid te bewijzen. Zo zou de Instant Eye Lift donkere kringen verminderen, de huid onder de ogen verhelderen en zouden fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen worden gladgestreken.Bij langer dagelijks gebruik zou het product de aanmaak van elastine en collageen in de huid moeten stimuleren waardoor de huid rondom de ogen steeds steviger en helderder zou moeten worden.

Op de verpakking staan twee afbeeldingen met een before en after foto en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben, maar eens kijken of dat ook echt het geval is. IMG_0483_editedInstant Effects over hoe je het product het best kan gebruiken.

IMG_0473_editedIngrediëntenlijst

Helaas zie ik als een van de eerste ingrediënten alcohol denat en benzyl alcohol staan die de huid uitdrogen. Jammer om dit te zien. IMG_0489_edited

Het product zelf is een doorzichtige gel. Ik gebruik één pompje onder ieder oog, dat is meer dan voldoende. De gel werkt verkoelend, vooral als je het s’ochtends aanbrengt onder je make-up. Na het aanbrengen moet je wel even een paar minuutjes wachten zodat het product goed kan inwerken.

Na ongeveer een kleine vijf minuten te hebben gewacht is de huid onder mijn ogen zeer minimaal verheldert, maar het is zeker zichtbaar. Een frissere oogopslag is het resultaat. Is het net zo mooi als op de afbeelding op de verpakking? Nee helaas, dat dan weer niet. Het product werkt wel lekker verkoelend en teintverlichtend. Of het ook echt fijne lijntjes en rimpels vermindert kan ik je niet zeggen aangezien ik nog een jonge huid heb. IMG_0461_edited

Een product waar ik hoge verwachtingen van had, maar die niet helemaal zijn uitgekomen. Ja, het product verheldert minimaal de huid onder de ogen en het is ook zeker fijn dat het mijn huid verkoeld, maar mijn donkere kringen zijn nog steeds duidelijk zichtbaar. Helaas werkt dit product voor mij dus niet.

De producten van Instant Effects zijn vanaf heden te koop bij Etos.

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

Een gedachte over “Instant Effects Eye Lift”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s