beauty

Kneipp Arnica Douche en Badkristallen

IMG_0505_edited

Je herkent het vast wel, pijnlijke spieren na een bezoek aan de sportschool of na een intensieve dag. Niets is dan fijner om jezelf lekker te verwennen met een warme douche of bad. Kneipp heeft daarvoor de perfecte lijn, namelijk de Arnica lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkelt om pijn te verlichten. Lees je mee?

Kneipp Arnica Douche 200 ml €5,99IMG_0508_edited

Ik kan zowel van een douche als van een bad genieten, en Kneipp heeft voor beide opties een product in de Arnica lijn. Arnica werkt verwarmend waardoor het pijn verlicht en je spieren en gewrichten versoepelen. Geen last van pijnlijke spieren? Arnica werkt ook preventief, en voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.

De geur is erg warm, precies wat ik bij een product voor soepele spieren verwacht. Warm, kruidig, maar eenmaal onder de douche heeft het ook iets fris in zich. Ik vind het een lekkere geur die ook gelijk je humeur een enorme boost geeft. IMG_0515_editedIngrediëntenlijst

De douchegel werkt verfrissend en ik vind het daardoor ook zeker een geur om ’s ochtends je dag mee te beginnen. Verder is het gewoon een fijne douchegel, maar ik merk na het douchen niet perse verlichting van mijn spieren.

Kneipp Arnica Badkristallen 500 gram €8,49IMG_0518_edited

En dan nieuw binnen de Arnica lijn, de badkristallen. Ontspan jij liever na een intensieve dag in een warm bad? Dan kan dat met deze badkristallen. Het product heeft precies dezelfde geur als de douchegel en zou dus ook voor verlichting van pijnlijke spieren moeten zorgen. IMG_0521_editedIngrediëntenlijst en gebruiksaanwijzing

IMG_0523_edited

Wanneer je de dop van de verpakking draait, komt je gelijk die warme, frisse geur van Arnica tegemoet. De badkristallen hebben een normale structuur zoals we gewend zijn. Kneipp raadt aan om een dop te vullen met de kristallen en die aan stromend water toe te voegen.

De badkristallen lossen langzaam op in het bad en de lekkere Arnica geur komt vrij. Na een klein half uur te hebben gebadderd, stap ik haast herboren uit bad. In tegenstelling tot de douche voel ik duidelijk een verschil van mijn spieren. Nu is een bad natuurlijk ook wat effectiever dan een douche, omdat je in een bad continu in warm water ligt. Ik vind het een heerlijk gevoel. Aanrader! IMG_0525_edited

Dit was de eerste keer dat ik producten uit de Arnica lijn heb geprobeerd, en ik moet zeggen dat ik het een heerlijke lijn vind. Nu ben ik sowieso al snel fan van de producten van Kneipp, maar deze producten, en dan vooral de badkristallen hebben mij positief verrast. Ik vind het echte aanraders.

Kneipp is te koop bij verschillende drogisten én online bij Kneipp

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s