beauty

Bio-Oil Droge Huid Gel

IMG_0609_edited

Zeg maar adios tegen droge plekjes met de Bio-Oil droge huid gel. Bio-Oil staat voornamelijk bekend om hun huidolie, maar na 30 jaar (!) hebben ze dit nieuwe product gelanceerd, de Bio-Oil droge huid gel. Ik testte het uit en in dit artikel lees je mijn ervaring. Lees je snel verder?

IMG_0588_edited

Ingrediëntenlijst

Een van de grootste verschillen tussen de nieuwe Bio-Oil droge huid gel en alle andere producten tegen de droge huid is dat bij dit product water is vervangen door olie. Dit zorgt ervoor dat de gel een hoger percentage actieve stoffen kan bevatten. De nieuwe gel bestaat voor 50% uit de originele Bio-Oil huidolie samen met 37% andere oliën en sheabutter.

IMG_0591_edited

Het product zelf heeft een lief licht roze kleutje. Als ik de deksel open van het potje komt me een warme, frisse geur tegemoet. Gek, want er zit helemaal geen parfum in het product. Wel een erg aangename geur.

De structuur van de gel is anders dan ik had verwacht. Het voelt aan als een olie achtige gel die op de huid direct veranderd in een echte olie, net zoals de huidolie van Bio-Oil. Het duurt een aardige tijd voordat het product is ingetrokken in de huid, daarom breng ik het ook ’s avonds voor het slapen aan op droge plekjes. Na een aantal dagen achter elkaar constant smeren zijn de plekjes zo goed als verdwenen, echt top!

IMG_0580_edited

Ik was al erg enthousiast over de welbekende huidolie van Bio-Oil, maar dit nieuwe product mag er ook zeker zijn. De gel heeft een lekkere geur, smeert makkelijk uit op de huid en na een aantal dagen smeren zijn mijn droge plekjes zo goed als verdwenen. De Bio-Oil droge huid gel is in een aantal formaten verkrijgbaar. Zelf heb ik een potje van 50ml en aangezien je maar erg weinig nodig hebt van het product gaat dit potje wel een tijdje mee. Aanrader dus voor als je last hebt van droge plekjes op je lichaam 😉

Bio-oil Droge Huid Gel 50ml €6,95

Bio-Oil is te koop bij verschillende drogisterijen en online.

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s