beauty

Pink Gellac Sustainable Manicure set

Pink Gellac heeft haar startersets vernieuwd. Ze brengen maar liefst drie nieuwe sets uit zodat er voor iedereen een geschikte set tussen zit. In dit artikel vertel ik je wat er zo speciaal is aan de nieuwe startersets en laat ik je de Neutral Sense set zien. Graag vertel ik je mijn ervaring. Benieuwd? Lees snel verder!

Pink Gellac wilt met hun nieuwe sets extra benadrukken dat hun producten niet getest zijn op dieren en cruelty free zijn. Dit is niet nieuw, maar de verpakkingen wel. De nieuwe verpakkingen zijn namelijk allemaal gemaakt van 100% gerecycled papier. Zo zijn de producten niet alleen goed voor je nagels, maar ook voor het milieu.

In elke starterset zitten alle basis benodigdheden die je nodig hebt om een mooie manicure bij jezelf te zetten. In totaal komen de sets in drie verschillende varianten, waarvan ik de Neutral Sense variant heb mogen ontvangen. Zoals de naam al zegt bevat deze set een nude kleur (251 Nude Pink), maar naast de lak zelf zitten er nog een aantal producten in, namelijk:

  • Primer
  • Base extend
  • Ultra Shine
  • Led lamp
  • Houten bokkenpootjes
  • Nagelvijl
  • Cleaner pockets 10 stuks
  • Remover pockets 10 stuks
  • Handleiding

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een lak van Pink Gellac uitprobeerde, en ik ben zeker positief over de werking en het resultaat. De lak is een hele mooie mauve/donker roze tint, die erg goed dekt na twee lagen te hebben aangebracht. Met deze nude kleur kun je eigenlijk niet fout gaan. De kleur is geschikt voor elke gelegenheid, seizoen en past bij iedere outfit. Erg mooie kleur om in je stash te hebben.

Ik ben erg enthousiast over de vernieuwde set van Pink Gellac. Ik vind het ontzettend goed dat ze zich bezig houden met het milieu en dat ze dat doorvoeren in hun producten en verpakkingen. Zo kan je zonder zorgen genieten van mooie producten en nagels. Verder werkt de set erg fijn en bevat het alle benodigheden die je nodig hebt om een mooie manicure te zetten. De gellac bleef bij mij 14 dagen perfect op de nagels zitten zonder te zijn beschadigd. Ik ben fan.

De startersets zijn te bestellen op de site van Pink Gellac.

* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s